Wij verzorgen uw gehele boekhouding. Het enige wat u hoeft te doen is uw inkoop en verkoopfacturen en digitale bankafschriften aan te leveren. Afhankelijk van de afspraken en de noodzaak, kunnen wij al minimaal 1 x per week uw administratie up to date houden. Indien gewenst, dan krijgt u ook digitaal toegang tot uw administratie (ook via mobiel). Daarmee kunt u direct zien hoe u er voor staat.

Meer over administratie

1 x per maand of per kwartaal stellen wij de aangifte omzetbelasting op, versturen wij deze voor akkoord naar u en na uw goedkeuring dienen wij deze in bij de Belastingdienst.

Heeft u recht op de kleineondernemersregeling, dan bespreken wij met u of u nog aangifte wilt doen en of dat wij een ontheffing van administratieve verplichtingen kunnen aanvragen.

Meer over omzetbelasting

Het uitbesteden van de salarisadministratie is vaak goedkoper dan een onderneming denkt. Met onze vaste all-in tarief per salarisstrook nemen wij deze complexe administratieve proces uit handen en adviseren wij u over de van toepassing zijnde wet en regelgeving(en) en CAO.

Meer over salarisadministratie

Natuurlijk nemen wij niet alleen de cijfers over, maar wij beoordelen ook de inhoud om er zeker van te zijn dat uw fiscale winst niet te hoog is vastgesteld en wij voorkomen daarmee dat u teveel belasting betaald.

Meer over Vennootschapsbelasting

Bij het opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting voeren wij niet alleen de beschikbare gegevens in om tot een resultaat te komen, maar beoordelen wij ook uw (fiscale) positie.

Meer over inkomstenbelasting