Skip to main content Skip to search

Overzicht diensten Ondernemer

Ondernemer zijn

Als ondernemer heb je nu eenmaal met wetten, regels en de Belastingdienst te maken. Je moet een administratie bijhouden, je moet de aangifte omzetbelasting (btw) indienen, als je personeel hebt moet je aangifte loonheffingen doen en loonheffingen afdragen en indien je winst maakt moet je inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en/of dividendbelasting betalen. Ervaring leert dat de administratie en belastingen niet altijd met een hoge prioriteit op de to-do lijst van de ondernemer staan. Je hebt het vaak al druk met het opstarten en voortzetten van je onderneming en nu moet je ook nog eens tijd beschikbaar maken voor iets waar je simpelweg geen zin in hebt. Desondanks probeer je er toch wat tijd in te steken en er het beste van te maken.

All in dienstverlening

Maak gebruik van onze all in administratieve en fiscale dienstverlening. Voor een vaste bedrag per maand verzorgen wij uw gehele administratie, stellen wij uw jaarrapporten op, dienen wij uw aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en/of omzetbelasting in en houden wij regelmatig contact met u om alles te bespreken. U krijgt een persoonlijke adviseur toegewezen waar u te allen tijde via telefoon, Whatsapp en/of e-mail vragen aan kunt stellen. Uw administratie wordt volledig digitaal bijgehouden, zodat u altijd direct toegang heeft tot uw dossier en cijfers.

Administratie en fiscale diensten

Verzorgt u liever een deel van uw administratie zelf en heeft u ons voor andere diensten nodig? Navigeer dan door onze menu voor meer informatie over andere diensten. Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op.

Uw succes is ons succes

Onze enthousiaste administratie en belastingadviseurs staan te allen tijde klaar om u te helpen en alle administratieve en fiscale werkzaamheden uit uw handen te nemen. Zij helpen u van A – Z en zorgen ervoor dat het meest gunstige resultaat wordt behaald. Met een gerust hart weten dat er niet teveel is betaald aan de fiscus.